pühapäev, 8. aprill 2018

Vahetusõpilastega Tšiilit avastamas

Tere kõigile!

Märtsis tegime me Tšiilis olevate vahetusõpilastega reisi Lõuna-Tšiili ja pealinna Santiagosse. Külastasime kohti nagu Pucon, Puerto Varas, Puerto Montt ja teisi väiksemaid. Tšiili on imeline riik ja ma olen nii uhke, et saan seda oma teiseks koduks kutsuda. Reisi alguses sõitsime kõigepealt Camillaga Santiagosse, et seal teiste vahetusõpilastega kokku saada ja järgmisel ööl tagasi kodusesse lõunasse. Tšiilis reisides viib teekond alati kas lõunast põhja või põhjast lõunasse, sest teises suunas minnes ei pea eriti kaua minema, et jõuda kas ookeani äärde või Argentiinasse. Nagu te ehk teate siis Tšiili on põhjast lõunasse ligikaudu 4300 km pikk ehk vahemaad on väga kauged. Meie reisisime umbes 1000 km pikkusel alal, mis on kõigest neljandik kogu Tšiilist. See kõige lõunapoolsem kant, kuhu me jõudsime on väga sarnane meie kodusele Põhja-Euroopale nii oma kliimalt kui looduselt, kohati on ainult mäed kõrgemad ja vulkaanid silmapiiril. Samas kui Santiago lähedal on mäed pruuni värvi ja kaetud kaktustega ning soojakraade märtsikuus ikka veel 30 ringis. Kujutate ette mis erinevused siis veel päris lõunas ja põhjas on. Kui kõik hästi läheb siis jõuan mina enne Eestisse tagasisõitu ka veel Põhja-Tšiiliga tutvuda.

Sõbrad sakslane, šveitslane ja itaallane
Alpaka villast kampsunitega

Kokku reisisime 9 päeva ja iga hetk sellest ajast oli tõeliselt eriline ja meeldejääv, iga päev täis üllatusi, uusi tutvuseid ja teadmisi. Selle lühikese ajaga saime omavahel väga lähedasteks ja kuigi see reis sai läbi ja sellist teist enam ei tule, siis need mälestused jäävad meile terveks eluks.


Öine Santiago

Rootsi tüdrukuga Santiagole pilku peale viskamas

Vahetusõpilased

Minu imeline Tšiili
Ladina-Ameerika kõige kõrgema hoone tipus
Viimasel õhtul Santiagos oli meil International Dinner, kuhu igaüks pidi küpsetama või kokkama midagi oma riigist. Nii valmisidki toidud üle kogu maailma ja väga palju selliseid, mida ma ei olnud kunagi varem proovinud. Mina pidin tegema eelroa, nii et otsustasin teha küüslauguleibu. Üllataval kombel said needki päris ruttu otsa.

See on imeline, kuidas me üksteist enne seda reisi põhimõtteliselt ei tundnudki, aga olles kõik vahetusõpilased Tšiilis, on meil nii palju ühist, et jututeemad olid üsna kerged tulema ja reisi lõpuks oli mul sõpru/tuttavaid rohkem kui 10 eri riigist. Nii lahe oli kuulda kõigi erinevatest kogemustest Tšiilis kõigi omamoodi hispaania keeles.

See oli kindlalt üks kõige lahedamaid kogemusi minu elus! :))

Päikeselist kevadet ja näeme juba 3 kuu pärast!

3 kommentaari:

  1. We are direct mandate to Certified Financial Instrument providers in United Kingdom. Our providers engage in Lease and Purchase of Bank Guarantee {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Loans and financial instruments issued from AAA Rated banks mainly HSBC London, Deutsche Bank AG Frankfurt and Barclays Bank. Our providers are very reliable, Ready, Willing and able to complete BG/SBLC between 10M-5B EURO/USD

    We will be glad to share our working procedures with you upon request to proceed towards establishing a successful business relationship. Feel free to contact below

    Email: heywoodfinanceltd@gmail.com
    Skype: heywoodfinanceltd

    Leasing Price: 4%+1%
    Buying Price: 32%+2%
    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    Regards,
    Henry Neville Moser
    HEYWOOD FINANCE LTD

    VastaKustuta
  2. We are authorized Financial consulting firm that work directly with
    A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,hsbc bank etc

    We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for client all over the world.

    Our procedures are most reasonable and safest as dealings are done bank to bank immediately after DOA is countersigned keeping you our client guaranteed of safety 100%.

    Equally,we are ready to work and pay commission to Brokers and financial
    consultants/consulting firms in their respective countries.

    Awaiting a favourable response from you.

    Regards
    WALSH SMITH, ROBERT
    email : info.iqfinanceplc@gmail.com
    skype: cpt_young1

    VastaKustuta
  3. We are authorized Financial consulting firm that work directly with
    A rated banks eg Lloyds Bank,Barclays Bank,hsbc bank etc
    We provide BG, SBLC, LC, LOAN and lots more for client all over the world.
    Equally,we are ready to work with Brokers and financial
    consultants/consulting firms in their respective countries.
    We are equally ready to pay commission to those Brokers and financial
    consultants/consulting firms.
    Awaiting a favourable response from you.
    Best regards
    WALSH SMITH, ROBERT
    email : info.iqfinanceplc@gmail.com
    skype: cpt_young1

    VastaKustuta